Menu van de Edelman
Voorgerechten
Carpaccio van Chateaubriand
met rucola, Parmezaanse kaas,
zongedroogde tomaten en pijnboompitten
~
Bourgondische escargots
in lookboter
~
Duo van Ambachtelijke Garnaal – en kaaskroket
met Oud Bruggekaas en Noordzeegarnalen
Hoofdgerechten
Rumsteak
van Belgisch blauw-wit
Natuur/ peperroom- / champignonroomsaus
~
Gegratineerd vissersbord
Trio van vis vergezeld met scampi en St-Jacobsnootje en langoustine
~
Parelhoenfilet
met champignonroomsaus
Nagerechten
Dame Blanche
~
Crème Brulée
€57 per persoon
Keuze uit 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht en 1 nagerecht
Zaterdag vanaf 18u
Zondag van 12u-15u en vanaf 17u
Tel : +32 (0)14 / 67 00 38
info@postelschehofstee.be
Postelsche Hofstee
Reuselseweg 66
2400 Mol-Postel, België