Close
Home
Het restaurant
Contact
Reserveren
De kaart
Pelgrimsmenu
Menu van de Edelman
Menu van de Bourgondiër
Voorgerechten
Vlees & Vis
Pasta’s & Salades
Nagerechten
Kerstmenu
Reservation
Reservation
Home
Het restaurant
Contact
Reserveren
De kaart
Pelgrimsmenu
Menu van de Edelman
Menu van de Bourgondiër
Voorgerechten
Vlees & Vis
Pasta’s & Salades
Nagerechten
Kerstmenu
Voorgerechten
Gebakken kwartels met gefruite appeltjes
Bourgondische escargots in lookboter
Scampi’s van de Graaf in lookroom of tartaarsaus (6st)
Gebakken Sint-Jacobsnootjes
Ambachtelijke kaaskroketten met oud Bruggekaas
Ambachtelijke garnaalkroketten met Noordzeegarnalen
Zalmcocktail
Garnaalcocktail
Carpaccio van Chateaubriand
Meloen met Italiaanse Parmaham
Koninginnenhapje
Op eikenhout gerookte Noorse zalm
Waaier van gerookte vis
Gerookte Forelfilet
Soep
Pittige tomatensoep met pestobroodje
Franse uiensoep met gegratineerde toast
Table Booking
Name*
Email*
Phone*
Date*
Time*
Seats*
1 person
2 people
3 people
4 people
5 people
6 people
7 people
8 people
9 people
10 people
11 people
12 people
13 people
14 people
15 people
16 people
17 people
18 people
19 people
20+ people
Special Requests
I consent to Postelsche Hofstee collecting my details through this form.